Магазин

Оновлення умов комерційної пропозиції «Універсальна»

Шановні Клієнти, відповідно до п.3.2.4. Правил роздрібного ринку електричної енергії інформуємо Вас, що «31» березня 2022 року опубліковано оновлену редакцію комерційної пропозиції «Універсальна».

З оновленою Комерційною пропозицією можна ознайомитись на сайті Товариства за посиланням https://kyiv.yasno.com.ua/business/postachalnik_universalnoi_poslugi

Відповідні зміни внесені, в тому числі, для врегулювання умов постачання електричної енергії на умовах комерційної пропозиції «Універсальна» для тих споживачів, які на підставі норм чинного законодавства, зокрема, Наказу Міністерства енергетики України № 104 від 04.03.2022 приєдналися/приєднуються до умов цієї комерційної пропозиції, але не відповідають критеріям, що встановлені для споживачів універсальної послуги.

Для споживачів, які мають чинний договір про постачання електричної енергії споживачу на умовах комерційної пропозиції «Універсальна», відповідні зміни набувають чинності через двадцять днів з дати їх публікації.

В разі не згоди з новими умовами, споживач має право достроково розірвати договір без застосування будь-яких штрафних санкцій, про що має повідомити Товариство протягом 20 днів з дати публікації комерційної пропозиції «Універсальна». 

Вас може зацікавити: